Evenimente

Nunti

Decorul de vis face din sala noastra locul ideal pentru a organiza nunta voastra de vis. Cu un personal experimentat si sub conducerea unui management modern, Sala de Festivitati Classic va fi o alegere pe care nu o veti regreta niciodata.

Daca sunteti doar tineri nebuni si nu doriti sa va pierdeti aceste clipe alergand pe la furnizori si alte firme “dubioase”, noi va putem recomanda o serie de vechi parteneri alaturi de care noi ne-am construit reputatia, dar si alte cupluri si-au organizat evenimentul de vis.

Dispunem de 350 de locuri la masa, 2 fantani arteziene extraordinare, locuri de parcare pentru toti invitatii dumneavoastra, camere de hotel pentru invitati din afara orasului si de un personal profesionist. Apelati la noi. Nu veti regreta.

Botezuri / Cumatrii

Sala de Festivitati Classic poate organiza si altfel de evenimente speciale inafara petrecerilor din seara nuntii. Daca va sarbatoriti nunta de aur, cununia, botezul unui copil sau daca doriti sa organizati o petrecere de taierea motului, noi va asteptam cu bratele deschise.Aceste tipuri de petreceri sunt la fel de usor de planificat pentru noi ca si nuntile minunate pe care le organizam cu success. Trebuie doar sa ne contactati si vom rezolva noi restul.

Petreceri Private

In cazul in care vreti sa organizati o petrecere privata pentru compania dumneavoastra, banchetul, balul bobocilor sau pur si simplu doriti sa va serbati ziua de nastere, Sala de Festivitati Classic trebuie sa fie alegerea dumneavoastra.In functie de dorintele si planurile dumneavoastra, macheta salii poate fi schimbata pentru a acomoda orice idee nebuna pe care doriti sa o puneti in practica.

Evenimente Corporate

Pe langa petrecerile dansante, Classic poate organiza si festivitati sau intruniri oficiale.Marimea salii permite acomodarea unui numar destul de mare de invitati, asezati sau in picioare. Sala de Festivitati Classic este amplasamentul ideal pentru:
  • Conferinte si intruniri profesionale
  • Festivitati oficiale
  • Targuri
  • Premieri si prezentari publice